A mi történelmünk

A 2013-ban alapított cég a kínai Ningboban található, 160 km-re Sanghajtól. Gyártóként elsősorban a tisztítókészletek és fegyverkarbantartó eszközök alá tartozó termékeket fejlesztjük ügyfeleink javára. 8 évnyi erőfeszítés után számos áttörést értünk el a terméktervezés, a szellemi tulajdonjogok, a minőségellenőrzés terén, valamint egy professzionális műszaki csapatunk is segít ügyfeleinknek az OEM/ODM rendeléseikben a fegyvertisztító készletekre, háztartási tisztítókefékre, fegyverkarbantartó eszközökre, vadászati ​​és lövészeti segédtermékek stb.


A mi gyárunk

A gyár területe körülbelül 3000 négyzetméter, és körülbelül 40 alkalmazottat foglalkoztat. Rendelkezünk kefekészítő gépekkel, huzalvágó gépekkel, lyukasztógépekkel, vákuum-buborékfóliás gépekkel, konzervipari gépekkel, csomagoló-összeszerelő sorokkal stb. Mindenféle kefe és szerszám éves termelése (2020) körülbelül 2650000 db. A gyár minőségi és mennyiségi garanciával képes teljesíteni és szállítani különféle megrendeléseket. Ugyanakkor képes a kutatás-fejlesztésre, a rajztervezésre, a grafikai tervezésre és a különböző kefék, tisztítóeszközök, fém tartozékok, műanyag alkatrészek és egyéb eszközök mintaellenőrzésére. Nemcsak a kötegelt termékek gyártási kapacitásával rendelkezik, hanem a személyre szabott tervezés és az OEM ODM kapacitás termékigénye is.


Termék alkalmazása

Fegyvertisztító készletek, fegyverkarbantartó eszközök, vadászat és lövészet AIDS. Egyéb tisztítóeszközök, például csövek, palackok, kémények és hasonlók.


Tanúsítványunk


Gyártási eszköz


Kiállítás


Termelési Piac

Termékeinket elsősorban Észak-Amerikában, Oroszországban, Ausztráliában, Kelet-Európában és Észak-Európában értékesítjük. Ugyanakkor jó piacok vannak a FÁK-országokban, Európában, a Közel-Keleten, Délkelet-Ázsiában, Dél-Ázsiában, Közép- és Dél-Amerikában, Dél-Afrikában és más régiókban. Az értékesítési volumen 2018-ban 1,9 millió USD, 2019-ben 2,7 millió USD, 2020-ban pedig 2,6 millió USD.


A mi szolgáltatásunk

Minden ügyfél érdeklődése az, amit az ügyfelek elvárnak tőlünk. Szolgáltatásainkat őszinte árakkal, mintákkal és feltételekkel mutatjuk be ügyfeleinknek. A vendég érdekében mindig igyekszünk segíteni a vendéget abban, hogy pénzt takarítson meg, hogy több dolgot megtegyen, és professzionálisan segítse a vendéget a rendelési hibák és kockázatok elkerülésében.


A gyártástól a befejezésig lesz egy kijelölt személyünk, aki nyomon követi és kommunikál az ügyfelekkel a megrendelések teljesítésével és az időszak során felmerülő esetleges problémákkal kapcsolatban. A kézbesítéssel kapcsolatos ügyekről és a vonatkozó okmányadatokról a vendéget a kézbesítés előtt időben tájékoztassa a kézbesítés megszervezése érdekében, a kézbesítés részleteiről és az iratok átadásáról pedig a kézbesítést követően tájékoztassa a vendéget.

 

A cég már régóta foglalkozik e termék gyártásával és értékesítésével. Ezért a legjobban a hírnevünkre fordítjuk a figyelmet. Az ügyfelektől érkező visszajelzéseket az érintett személyünk időben kezeli. Az ügyfelekkel a visszajelzéseken a tényleges helyzetnek megfelelően dolgozunk. Segítünk a vendégeknek megoldani a problémákat és viselni a ránk háruló kötelezettségeket.