Zöld műanyag tok univerzális pisztolytisztító készlet

Zöld műanyag tok univerzális pisztolytisztító készlet

Zöld műanyag tok univerzális pisztolytisztító készlet – tömör sárgaréz a rudak kovácsolásához, és a rudak mind megerősítettek. 3 tömör sárgaréz rúd .17-.270 kaliberű puskákhoz; 3 tömör sárgaréz rúd 0,30-as és annál nagyobb kaliberű puskákhoz, pisztolyokhoz, sörétes puskákhoz és torkolattöltőhöz. – Minden, amit a tokban lévő minden fegyverhez ki kell tisztítani. Mindegy, hogy kezdő vagy profi lövész, a tok megfelelő az Ön számára. .â— A hordozható táska minden alkatrészét rendben és rendszerezetten tartja a könnyű, strapabíró műanyag tokban. A hordozó fogantyúk növelik a csomagolás és a szállítás kényelmét. A tisztítókészlet tartalmazza az összes eszközt, amelyre szükség lehet a lőfegyverek megszerzéséhez tisztítani. – ERŐS TOK A SZERVEZETT ÉS BIZTONSÁGOSSÁGHOZ.

Termék leírás

Zöld műanyag tok univerzális pisztolytisztító készlet


1. A termék bemutatása

A zöld műanyag házas univerzális fegyvertisztító készleteket széles körben használják minden típusú sörétes puskákhoz, puskákhoz és pisztolyok tisztításához. Minden, amire szüksége van a közös kaliberű fegyverek tisztításához egy kompakt tokban. A tokunkat úgy terveztük, hogy a darabok a helyükön maradjanak, emellett 2 helyet is tartalmaztunk, ahová tisztítóolajat és oldószert helyezhetünk el. Ezzel a tisztító/karbantartó készlettel tartsa fegyvereit a legjobb teljesítményben. Mindent rendezetten és rendezetten tartanak a könnyű, tartós műanyag hordtáskában.

 

2. Termékparaméter (specifikáció)

Cikkszám

Jellemzők

Fegyverhez alkalmas

típus

Alkalmas a kaliberekhez

Csomagolás

Csomagolás kartononként

6007

Műanyag lyukak/hornyolt hegyek

puska,

kézifegyver,

légpuska,

sörétes puska

.177/4.5mm, .203,

.223/5,56 mm,

.243/.25/6.5 mm,

.270,28/7 mm,

.30/.308/7.62 mm,

.338/8,5 mm,

.357/.38/9 mm,

.40/10mm, .44/.45

.50/28G, 20G, 16G,

12G

Műanyag tok

 50 db

6007B


Sárgaréz kivágások/hornyolt hegyek

 

 

3. A termék jellemzői és alkalmazása

-Tömör sárgaréz a rudak kovácsolásához, és a rudak mind megerősítettek. 3 tömör sárgaréz rúd .17-.270 kaliberű puskákhoz; 3 tömör sárgaréz rúd .30-as és nagyobb kaliberű puskákhoz, pisztolyokhoz, sörétes puskákhoz és torkolattöltőhöz.

-Minden, amit a tokban lévő fegyverhez meg kell tisztítani. Nem számít, hogy kezdő vagy profi lövész, a tok megfelelő az Ön számára.

-A hordozható tokban minden alkatrész rendben és rendezetten tartható a könnyű, tartós műanyag tokban. A fogantyúk növelik a csomagolás és a szállítás kényelmét.

-A tisztítókészlet tartalmazza az összes eszközt, amelyre szükség lehet a lőfegyverek tisztításához.

-ERŐS TOK, HOGY SZERVEZETT ÉS BIZTONSÁGOS maradjon.


4. Termék minősítés

A kompakt fegyvertisztító készleteket minden szállítás előtt szigorúan ellenőrizzük.


5. Minta, szállítás, szállítás és kiszolgálás

-Minták: Mindenféle fegyvertisztító készlethez elérhető

-Szállítási határidő:Normál szállítási idő: 30-45 nap;Az OEM vagy a különleges kéréssel történő megrendelés a minta jóváhagyási idejétől függ.

-Rendelési feltételek: gyári szabvány, OEM, ODM mind elfogadható.

-Fizetési feltételek: 30% TT a gyártás előtt, a többi a szállítás dátuma után.TT, LC, paypal, alipay, wechat elérhető

-Szállítási típusok: Elfogadunk FOB, CNF, CIF, DDP….tengeren, légi úton, expressz úton.Szállítási kikötőnk a kínai Ningbo kikötő.

-Termékgarancia: 1 év


6.GYIK

Q1. Ön gyártó vagy kereskedelmi vállalat? Elfogadja az OEM-et?

A Rotchi 2013 óta fegyvertisztító készletekkel és fegyverek karbantartásával foglalkozó gyártó. OEM és ODM szolgáltatást nyújtunk.


Q2. Mi a fő piaca?

Észak-Amerika, Európa, Oroszország, Közel-Kelet, Ausztrália és termékeink jó hírnévnek örvendenek köztük.


Q3. Mi a minta szállítási dátuma? És hogyan kaphatom meg a mintát?

1-7 nap semleges követelmények esetén. A minták költségét és az expressz díjat fizetheti nekünk paypal, tt vagy valamilyen kényelmes módon


Q4. Megfelel a terméke a szabványainknak? Csinálhatok egy kis próbarendelést az elején, hogy kipróbáljam a piacot?

Igen, termékeink megfelelnek a tesztnek az Ön igényei szerint. Támogatjuk a vásárlókat, hogy kezdetben kis mennyiségben rendeljenek.


Q5. Hogyan szabályozza a mennyiséget?
A gyártás előtt IQC-vel és csomagolás előtt 100%-os teszteléssel rendelkezünk.


Q6. Mi az a MOQ?

A minimális rendelési mennyiség 100-500 db értéktől és mérettől függően.Természetesen kis rendelési mennyiség esetén is elfogadunk próbarendeléseket.


Q7.Hol van a gyári lakhelye és a szállítási kikötője?

Üzemünk lacated Ningbo China.180 km-re Sanghajtól. A legközelebbi kikötő Ningbo, de bármilyen mást is megtehetünkKínai kikötő, mint Sanghaj, Fuzhou, Tiencsing, Shenzhen, KantonHot Tags: Zöld műanyag tok univerzális fegyvertisztító készlet, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, testreszabott, raktáron, ingyenes minta, Kína, árlista

Küldjön értesítést

Kapcsolódó termékek