A fegyverolaj jellemzői.

- 2021-09-04-

A fegyverolaj fő összetevője általában a polinitro-szilícium, amely általában nem káros az emberi szervezetre. Valójában a fegyverolaj is közönséges kenőolaj, néhány ásványi anyaggal, amelyek tisztító szerepet játszhatnak, mint például a CLP-karbantartó olaj. A CLP-ME sorozatú karbantartó olaj szintetikus olaj alapú, és különféle szintetikus formulák hozzáadásával készül. Megőrzi a hagyományos, nem mérgező, enyhe textúrát, semleges, környezetvédelmi és egyéb funkciókat, és nem károsítja a felhasználók egészségét;

Másrészt, amikor a fegyvert elsütik, növelheti a kenést és csökkentheti az alkatrészek kopását. Egyedülálló homokeltávolító tulajdonsága jelentősen csökkenti a lövés meghibásodásának arányát. Mivel a praktikus CLP-4ME jobb hőállósággal, vízelvezetési és kenési stabilitással rendelkezik, mint az általános ásványolajból készült termékek, valamint kiváló rozsdaállósága (több mint 1200 órányi páratartalom teszt), egyes országok harci készültségre használják. Archívum.

A fegyverek több olajjal vannak bevonva, ami nem csak kényelmetlen a használata, de problémákra is hajlamos. Hideg területeken, mivel a hőmérséklet általában alacsony, az olaj viszkozitása megnő, ami meghúzza a fegyver mozgó alkatrészeinek "rejtett lábait", és lövöldözéskor hajlamos lesz meghibásodásra. Ha erős homokviharos területeken van, a pisztolyolaj túl sok lesz, és a fegyvertestet homokkal és talajjal szennyezik, ami a mozgó alkatrészek korai kopásához és elhasználódásához vezet. Bár a jelenlegi pisztolyolaj már nem fagy meg és fagy meg, mint az előző pisztolyolaj, ennek ellenére fokozott óvatossággal kell eljárni, amikor azt használja, és soha ne hagyja, hogy hozzáérjen a csavar típusú pisztoly ravaszához. A jó kioldónak általában nagyon pontos gyártási folyamata van, és még egy kis idegen anyag is működésképtelenné teheti.